SNØKRYSTALLEN 2015

Trøgstad RG startet året med Snøkrystallen 2015 der 8 klubber, og hele 123 jenter konkurrerte i mange klasser. Vi fikk besøk i år av Holmen T&T, Fredrikshalds, Asker, Skjeberg Turn, Stabekk, Holmestrand og Kolbotn. Hyggelig at så mange ville komme til oss selv om de visste at dagen kom til å bli lang. Men nok en gang hadde alle en flott dag i Trøgstadhallen.

 

Vil også si tusen takk til Asker og Glade RG-dager for gode og positive ord!

https://www.facebook.com/gladergdager/photos/a.311316345730702.1073741830.224029054459432/312305662298437/?type=1

 

Det er slikt som gjør at vi bare bare pakker bort pynten og dukene etter arrangementet, og de veldig mange håndlagde snøkrystallene, med et smil i munnviken og med viten at det bare er et år til neste gang. Alle timene med planlegging, kjørelister, bestillinger og logistikk blir saga blott, og den følelsen av å være litt på gyngende grunn blir plutselig borte. For når vi ser alle disse flotte Gymnastene som tok turen til oss gjennom snøværet, og noen som ikke ville hjem igjen, sitter vi igjen med en følelse som faktisk er helt topp!

 

Så tusen takk til alle sammen, og vi ønsker både Asker og mange flere hjertelig velkommen tilbake til Snøkrystallen 2016.

 

To meget fornøyde jenter som forsvarte seieren fra i fjor.

Madelen Aadalen og Jenny Marlene Hansen Høyer, junior og senior, vant begge sine klasser som i fjor med sikre, gode og sterke programmer. Med ledelse gjennom hele konkurransen beholdt de roen og kunne dermed ta med seg 1.plassen i hver sin klasse, junior og senior. Imponerende gjort av disse Trøgstadjentene!

 

Senior Nasjonal div.A+

Jenny Marlene Hansen Høyer vant Senior Nasjonal div.A+. Hun sto øverst på pallen i år også, og fikk også dagens høyeste karakter. Denne kom i redskap ball med imponerende 12,20.

Hun hadde tre flotte kjøringer og ledet i alle redskapene. Runa Laudal kom på 2.pl, Marthe Kvakstad Witsø tok 3.pl og Johanne Markestad 4.pl.

 

Junior Nasjonal div.B

Stina Lysaker Vikeby vant suverent Junior Nasjonal div.B. Hun hadde superkontroll både på program og redskap, og hennes tre kjøringer viste preg av det da hun ledet hele tiden. I denne klassen var det hele 18 jenter med og Trøgstad RG deltok med 5 jenter. Thea Bakke-Veiby tok en flott 4.pl. og Anne Kvakstad Witsø 6.pl. I denne klassen hadde vi også med Anniken Naddumsether Isaksen og Karoline Iren Gangnes.

 

Junior Nasjonal div.A+

Fjorårets vinner Junior Nasjonal A+, Madelen Aadalen, sto øverts på pallen også i år! Veldig moro og spennende sier en fornøyd Madelen som hadde tre supre kjøringer og ledet hele tiden. Maja Østby kom på 2.pl, 3.pl tok Johanne Glende, 4.pl Helene Burås. Maren Glende og Mia Magnæs Nyengen kjørte for første gang som juniorer, noe de klarte supert!

 

 

Duo/Trio

Trøgstad RG har fått flere duoer i junior og senior. Johanne Markestad og Marthe Kvakstad Witsø tok 1.pl Senior Duo/Trio. I Junior Duo/Trio har Trøgstad RG med 5 duoer. Vant gjorde Pedersen/Østby og 2.pl på Burås/Strangstad. 4.pl tok Glende/Aadalen, 5.pl Bakke-Veiby/Gangnes og 6.pl Glende/Nyengen. Veldig moro at vi har så mange tropper, så dette blir en spennende sesong. Og den neste konkurransen for duo/trio er allerede til halgen i Asker, lykke til!

 

Minirekrutter/rekrutt

Minirekrutter og rekrutter i Trøgstad RG

Vi stilte også i Rekrutt Nasjonal 3-kamp med Maren Johanne Michelet som er første års rekrutt med ball, køller og frittstående. Det er litt skummelt når en går fra minirekrutt og oppvisning til rekruttklassen og blir bedømt av flere dommere. Men Maren Johanne virket rolig og kjørte bra, kom på 5.pl totalt. I klassen Rekrutt Nasjonal div.A 11 år stilte Aurora Novak Orderud og også hun hadde sin debut som rekrutt. Hun kjører frittstående og tau i denne klassen og ser ut som om hun koser seg på teppet. Virker ikke berørt av dommerne hun heller. Blir flott å følge disse jentene videre i sesongen som da er deres første.

Vi har også noen flotte minirekrutter som viser oss flotte oppvisninger på teppet. Dette er Anna Felicia Lislerud Lundeby, Fredrikke Veiby, Cornelia Igletjern, Zuzanna Kalinska og Katharina Søgård Finden. Herlige jenter med masse flotte programmer i tau og frittstående som vi gleder oss til å følge!

 

Marthe

Jenny

Runa

Johanne

MadelenJohanneMia

MajaMarenHeleneStina

KarolineAnnikenThea

Anne

Trøgstad RG er så heldige at i klassen duo/trio stiller vi med hele 6 tropper.

5 i Junior og 1 i Senior.

 

  

Kjøreplan Snøkrystallen 2015   Oppdatert liste 7/1-15

Startliste  Snøkrystallen 2015  Oppdatert liste 7/1-15