Trøgstad RG stilte mannsterke i årets Kretsmesterskap som gikk av stabelen i hyggelige Borge.

Jentene var klare til å hente hjem både titler og medaljer, noe de klarte suverent med seier i alle klasser de stilte de!

 

.

Kretsmestere 2015

Jenny Marlene Hansen Høyer, Senior Nasjonal div.A+

Maja Østby, Junior Nasjonal div.A+

Thea Bakke-Veiby, Junior Nasjonal div.B

 

 

Senior Nasj. div. A+

Årets Krestmester i seniorklassen ble Jenny Marlene Hansen Høyer. Hun var så sikker i alle sine tre programmer, og dette resulterte i over 13 og 14 i poeng. I ball kjørte hun mesterlig flott uten klikk og dette ga henne hele 14,050 i poeng, noe som er enda en rekord for Jenny, som også kjørte best av alle i ring. Sammenlagt ble det 27,825 i poeng. Runa Laudal kom på 4.plass denne gangen. Hun var uheldig med musikken sin i 2 programmer med at den stoppet under kjøringene. Hun klarte likevel å gjennomføre greit. Hennes beste redskap var tau der hun fikk 12,325 i poeng og sammenlagt ble det 23,525.

 

Junior Nasj. div. A+ og Junior duo/trio

Trøgstad RG stilte med 3 duoer denne gangen, og 2 av dem kom på pallen. På 5.plass kom Helen Burås/Sara Strangstad. Johanne Glende/Madelen Aadalen tok 2.plassen bak årets Kretsmestere Oda Pedersen/Maja Østby. De er så sikre i sitt program og alt satt som det skulle. De har bak seg en supersesong med flotte plasseringer og flere seiere. Maja Østby ble også kretsmester i juniorklassen. Med flotte kjøringer ga dette henne 26,025 sammenlagt. Hun kjørte best i ring og køller. Madelen Aadalen kom rett bak på 2.plass. Med flere uhell i ringprogrammet sitt er det godt gjort at det til slutt bare var 0,2 poeng som skilte disse jentene. Madelen fikk over 13 poeng i ball og fikk sammenlagt 25,825 i poeng. Johanne Glende tok 3.plassen og hun kjørte supert i køller. Der viser hun et så flott program som er livlig og morsomt og dette passer Johanne godt. Sammenlagt fikk hun 22,600 i poeng.

 

Junior Nasj. div.B

Thea Bakke-Veiby ble årets Kretsmester i denne klassen. Hun kjørte to sikre programmer, og særlig i køller som ga henne 10,250 i karakter. Hun viste høyt tempo og redskapsteknikk, og beviste for seg selv at øvelse gjør mester. Stina Lysaker Vikeby kom på 2.plass i dette mesterskapet. Hun kjørte best av alle i ball med sikker, sterk og nydelig kjøring. 3.plassen gikk til Karoline Gangnes. Hun kjørte programmene sine med flott innlevelse og mestring og kjørte best av alle i ring. 

Veldig flott at disse tre jentene fikk over 19 i poeng sammenlagt, og at de vant et redskap hver. Anne Kvakstad Witsø kjørte best i ring med 8,950 i poeng og kom sammenlagt på 6.plass. Anniken Naddumsether Isaksen kom på sammenlagt 7.plass og hennes beste redskap denne dagen var køller med 7,875 i poeng.

 

 

 

 

 JennyRuna

Maja

Madelen

Johanne

Thea

StinaKarolineAnne

Anniken

Gratulerer som Kretsmestere 2015 Duo/Trio til Oda og Maja.

Og gratulerer til Johanne, Madelen, Sara og Helene.

Gratulerer til Emma som kom på en flott 2.plass under Kretsmesterskapet for Rekrutter som gikk i Fredrikshals.