TRØGSTAD RG PÅ ÅRETS HØSTKONKURRANSE

Trøgstad RG har deltatt på Høstkonkurransen 2015 i Skjeberghallen, og siden jentene ikke har konkurrert siden mai lå det en del nerver og spenning i luften. Alle Juniorene og Seniorene våre har fått nye programmer så dette var en god anledning til å få kjørt dem med dommere og publikum.
Og dette klarte de mesterlig med høy redskaps- og kroppsteknikk og vanskegrad. Vi stilte med jenter i Junior, Senior og Rekruttklassen. Vi hadde også med jenter som blir 1.års Rekrutter til året. De kjørte programmene sine som oppvisning.

 

Flott oppvisning

Minirekruttene våre som blir konkurransejenter til året bruker all den muligheten de kan til å øve seg på teppet med programmene sine. Og her hadde Trøgstad RG med Johanna Novak Orderud, Anne Linnea Eide Hansen, Anna Felicia Lislerud Lundeby og Cornelia Igletjern Linnerud.

 

Rekrutteringstest
Edith Lovise Lislerud Lundeby kom på en flott 3.plass med gode kjøringer i både frittstående og ring. I denne klassen deltok 21 jenter, så dette var moro og velfortjent. Edith skal også være med på Rekrutteringstest i desember i regi av Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Der samles de beste rekruttene fra alle klubbene og blir testet for event videre satsing.
 

Mange gode juniorer
I juniorklassen hadde vi mange juniorer og Maja Østby vant sammenlagt med 23,950 poeng foran Madelen Aadalen. Hun fikk 23,550 poeng sammenlagt men vant ball. Sara Strangstad tok en flott 3.plass med supre kjøringer og endte opp med 22,100 poeng sammenlagt. På 4.plass kom Maren Glende og hun hadde tre gode kjøringer, særlig i køller der hun fikk 11,150 poeng. Johanne Glende kom på 6.plass, Helen Burås på 8.plass og Thea Bakke-Veiby på 9.plass.

 

Høye karakterer i seniorklassen
Vinner av Høstkonkurransen Seniorklassen ble Jenny Marlene Hansen Høyer.

Hun fikk høye karakterer, 25,300 poeng sammenlagt, og vant dermed alle redskapene. Med 22,600 poeng kom Runa Laudal på 2.plass. Hun har nytt ballprogram, noe hun ikke har hatt på flere år.

 

Alle resultanene fra årets Høstkonkurranse:

http://www.skjebergturn.no/#!resultater/uqlki


Trøgstad RG arrangerer Kretsoppvisning i Trøgstadhallen 7.november så jentene våre er heldige som får enda en mulighet til å ha publikum med seg før Landsfinalen i Tromsø. Med så mange flotte programmer og musikk gleder vi oss til nok en sesong!