Christmas Cup 2015

Trøgstad RG viser muskler i flere klasser!

 

Trøgstad RG stilte med minirekrutter, rekrutter, juniorer og seniorer i årets siste konkurranse, Christmas Cup i Skjeberghallen.

 

Sølv både individuelt og duo

Konkurransen startet lørdag med Maren Johanne Michelet og Edith Louise Lislerud Lundeby som stilte i både Rekrutt nasjonal div.A 12 år, frittstående og ring og Rekrutt Duo. Her ble det en flott 2.plass på Edith Louise og super 5.plass på Maren Johanne. Veldig bra når det var 16 rekrutter med i denne klassen.

 

I Duo kom de på 2.plass. Disse to jentene er veldig treningsivrig så fra året av skal de også få lov til å trene sammen med de eldste. Minirekruttene som var med var Anna Felicia Lislerud Lundeby og Cornelia Igletjern. De hadde oppvisning og viser at de også kan programmene sine godt.

 

 

Maren vant juniorklassen

Søndag var det juniorene og seniorene sin tur. Maren Glende vant juniorklassen med 19,950 poeng sammenlagt. Hun hadde full kontroll på både redskap og nerver, og kjørte programmene sine veldig rent og med nydelig flyt.

Mia Magnæs-Nyengen kom på 3.plass med 18,675. Og hennes beste redskap for dagen var ball. 6.plassen tok Karoline Iren Gangnes med 16,950 og rett bak på 7.plass kom Thea Bakke-Veiby med 16,900. I denne klassen deltok 13 jenter, så Trøgstadjentene gjorde det bra.

 

Gull på Jenny

I seniorklassen var det ren Trøgstad pall og øverst sto Jenny Marlene Hansen Høyer med 25,150 poeng sammenlagt. Hun fikk i ball 12,625 poeng som også var dagens høyeste karakter, og med over 12 i karakter i to program sikret Jenny gullet med god margin til Maja Høglander Østby som kom på 2.plass med 23,750 poeng. Hennes beste redskap denne konkurransen var ring der hun fikk 11,750 poeng. Madelen Aadalen tok 3.plassen med 22,325 og for henne var det køller som ga best betalt med 11,375. Vi hadde også med seniorene Runa Laudal, Sara Strangstad, Marthe Kvakstas Witsø, Helene Burås og Stina Lysaker Vikeby.

 

Trøgstad RG får rekordmange seniorer til året og dette var den første konkurransen for dem dette gjelder. Greit å få øvet litt på dette før sesongstart, da seniorklassen er tøff med veldig mange flinke og sterke jenter.

 

I Nasjonal Klasse tropp ble det gullmedalje, og de som er på troppen er Maja, Madelen, Johanne, Sara, Runa, Stina, Marthe og Helene.

 

Alle resultatene fra Christmas Cup 2015:

 http://media.wix.com/ugd/7bcab2_5d19fc9d8dd144ffaaf8b43e4d9a01fb.pdf

 

Nå gleder alle jentene seg til søndag, da er det juleshow som gjelder. Og i år er temaet Disney, så dette blir bare gøy og moro, men det blir flott RG også. Så da passet det bra å avslutte konkurranseåret med flotte resultater i årets Christmas Cup :-)