Kretsmesterskapet 2016 Junior og Senior

 

 

Gull i alle klasser 

Trøgstad RG var denne helgen arrangør for årets kretsmesterskap Junior/Senior i Rytmisk Gymnastikk. Det kom jenter fra Borge, Fredrikshalds, Skjeberg og Trøgstad som skulle konkurrere om den gjeveste tittelen, Kretsmester.

En flott dag i Trøgstadhallen der jentene fra Trøgstad innfridde i alle klasser de stilte i og vi fikk Kretsmestere våre. Pluss at vi hadde 4 oppvisningsgymnaster.

 

Vant alle klassene i Nasjonal!

Kretsmestere 2016:

Helene Burås, Jenny Marlene Hansen Høyer,

Karoline Iren Gangnes og Maren Glende

 

Juniorene våre

Vi stilte med jenter i divisjonene A+, B og C og vår egen Maren Glende ble Kretsmester i A+. Hun hadde sikre og flotte kjøringer i alle programmene sine, og viste oss flott innlevelse og god redskapsteknikk. Sluttkarakteren ble på 22,750 som er veldig bra. Mia Nyengen tok bronse med 20,900 i karakter og hennes beste redskap ble ball. Thea Bakke-Veiby endte på 5.plass med 18,100 i karakter.

 

Karoline Iren Gangnes stod øverst på pallen og ble Kretsmester i Junior div.B. Hun vant også alle redskapene, og fikk til slutt 18,650 i karakter. Veldig moro når jentene viser glede og ro under kjøringene sine, og det gjorde Karoline her.

På pallen med bronse stod Anniken Naddumsether Isaksen med 16,050 i karakter og hennes beste kjøring denne gangen ble ring. Denne divisjonen hadde med 8 jenter, så at begge Trøgstad-jentene var på pallen var veldig moro.

I Junior div.C stilte Martine Dervo Mellby med to program, køller og ball. Her teller kun det beste programmet og hun fikk til slutt 7,775 i karakter.

 

Høyt nivå på alle Seniorene våre 

Jenny Marlene Hansen Høyer forsvarte tittelen sin, og ble i år også Kretsmester i Senior div.A+. Hun kjører med høy redskapsteknikk, artisteri og utførelse, og fikk dagens høyeste karakterer i alle redskap og godt over 14 i to av dem. Ringen ble best denne gangen med 14,575 og hun endte opp til slutt med 28,950 i karakter, noe som er imponerende. 

Sølvet gikk til Sara Strangstad og hun lå på en sikker andre plass gjennom hele konkurransen. Hennes beste program ble køller der hun fikk 12,775. Et flott program som har høy fart der redskapsteknikken må sitte, og det gjorde det for Sara. Hennes totalkarakter ble til slutt 25,475. På pallen stod også Runa Laudal med 24,275 og hennes beste kjøring for dagen var ring der hun fikk 12,525 i karakter. Johanne Glende kom på 4.plass med 23,325 og her også var det ringen som ble best med 12,150.

 

I Senior div.B ble Helene Burås kretsmester med 20,150. Hun kjørte best i køller der hun fikk 10,025 i karakter. Et flott program som kler Helene godt. Marthe Kvakstad Witsø tok bronse med 19,525 og Stina Lysaker kom på 4.plass med 18,775 i karakter. Ballen ble best med 9,775 for Marthe og ring for Stina med 9,400 i karakter.

Siden det bare er Trøgstad som har Nasjonal Klasse Tropp denne sesongen i kretsen vår, ble det seier på jentene og Kretsmestere. Deres to kjøringer ga 19,375 i karakter. En flott tropp som er ivrig og har et supert program som passer dem godt.

 

Vi er fornøyd med årets Kretsmesterskap og veldig moro at vi fikk kretsmestere i alle klasser vi stilte i. Jentene våre viser høy kropps- og redskapsteknikk, flott artisteri, utførelse og god innlevelse til musikken. Og vi ser at nivået til jentene bare øker og øker.

 

Troppen vår

_______________________________________________________________

Kretsmesterskapet 2016 Junior/Senior

 

 

Trøgstad RG inviterer alle til årets Kretsmesterskap for Junior/Senior.

Det blir en fin dag med mye flott RG i mange klasser,

og klubbene i vår krets er Trøgstad, Skjeberg, Borge og Fredrikshalds.

 

Lenker til invitasjon, tidsplan og kjørelister er nederts i innlegget.

 

Hallen åpner kl.08:30 og defilering kl.09:50.

Premieutdeling kl.15:30

 

Vi har kiosk med bl.a. kaffe, kake, baguetter, nudler m.m. og loddsalg.

 

Husk kontanter da vi ikke har betalingsterminal.

 

Inngang 100kr

 

Velkommen til Trøgstad RG og Trøgstadhallen :)

 

Oppdaterte lister 31.03.16

Invitasjon til Kretsmesterskapet 2016 Junior/Senior

Tidsplan KM 2016 Junior/Senior

Startliste KM 2016 Junior/Senior

Kjøreliste KM 2026 Junior/Senior