Vårspretten 2016

 16.-17.april

 

Trøgstad RG var i aksjon med mange jenter denne helgen under årets Vårsprett i Skjeberghallen. Det var nasjonal rekruttkonkurranse for Rekruttene og Twentyfourcup/Norgescup for Juniorene og Seniorene. Denne koknurransen var også uttaket til Norgesfinalen i slutten av mai for de eldste, så litt spenning var det også for de som lå og vippet på rankingen. Men med de flotte prestasjonene jentene våre gjorde så fikk med mange jenter. Det ble 3 Junior div.A+ og 4 jenter i Senior div.A+, pluss 3 jenter i Senior div.B.

 

Rekruttene og Juniorene på lørdag

Katharina Søgård Finden tok en super 2.plass i klassen Rekrutt Nasjonal 11 år div.A med sterke og sikre program. Hun kjørte veldig bra i frittstående og i tau, og med 11,225 i ring var sølvet hennes!

Anna Felicia Lislerud Lundeby kom på 6.plass og Cornelia Igletjern Linnerud endte på 9.plass.

 

I klassen Rekrutt 12 år div.A hadde vi med Edith Lovise Lislerud Lundeby og Maren Johanne Michelet. Her kom Edith Lovise på 5.plass og Maren Johanne på 11.plass. Godt gjort av disse jentene i denne klassen hvor det er med 21 jenter.

De deltok også med ringduoen sin som de kjørte bra og kom på 4.plass.Veldig moro at vi har så flinke og flotte Rekrutter og at de har det gøy sammen når de er ute og konkurrerer.

 

 

 

Junior div.A+ og div.B

Maren Glende kjørte fantastisk i alle programmene sine og fikk 11,775 i køller som ble hennes beste for dagen. Hun kom på en sterk 2.plass med 23,350 i karakter. Det var over 2 hele poeng ned til 3.plassen. Dette var Maren sin andre pallplassering i Norgescupen og hun viser at hun beholder roen gjennom konkurransene.

Mia Nyengen kom på 7.plass med 19,950 og Thea Bakke-Veiby på en 9.plass med 19,475 i karakter og alle tre jentene kvalifiserte seg til Norgesfinalen.

 

I klassen Junior Nasjonal div.B har vi Anniken Naddumsether Isaksen og Karoline Iren Gangnes. Her deltok det hele 41 jenter og våres holder seg godt på midten med 15,325 og 17,250 i karakterer.

 

Senior div.A+ og div.B

Søndagen var det alle Seniorene sin tur, og først ut var div.A+ der vi har 5 jenter. Her gjorde Jenny Marlene Hansen Høyer det best av våre med en 7.plass av 22 jenter, noe som er sterkt i denne divisjonen. Hun knallkjørte i ball der hun var nest best og fikk 13,175 i karakter og endte opp med 25,525 sammenlagt.

Johanne Glende tok en fin 13.plass med 22,300 i karakter, og både hun og Jenny Marlene er kvalifiserte til Norgesfinalen Senior div.A+.  Med er også Maja Østby og Runa Laudal med Sara Strangstad som reserve.

 

Helene Burås, Marthe Kvakstad Witsø og Stina Lysaker Vikeby stiller i div.B og her fikk vi faktisk to jenter på pallen, så moro!

2.plassen gikk til Helene med 19,150 og 3.plassen til Marthe med 18,575. Helene kjørte sikkert og flott og ringen ble best denne gangen der hun fikk 9,625.

Marthe sitt beste redskap var også ring der hun fikk 9,525 i karakter. Stina stod på 7.plass med 16,875. Moro at alle tre er kvalifiserte til Norgesfinalen i div.B etter en så god konkurranse med flotte resultater.

 

I Nasjonal klasse tropp stilte 10 tropper til start og her kjøres det to ganger og karakterne blir lagt sammen. Troppen vår kom på 4.plass med 21,225. I denne klassen kan det blandes gymnaster fra divisjonene og Juniorer og Seniorer, som igjen gjør at det blir flere tropper.

De som er på troppen vår er Madelen Aadalen, Sara Strangstad, Maja Østby, Stina Lysaker Vikeby, Runa Laudal, Johanne Glende , Marthe Kvakstad Witsø og Helene Burås.

Klubben har igjen jenter som ligger helt i toppen i Norge i flere klasser og divisjoner, og vi er veldig stolte av dem og de er gode representanter for Trøgstad uansett hvor de er. Nå trenes det frem mot glade RG-dager i Asker i starten av mai. Dette er Skandinavias største RG-knkurranse og avslutende for Norgescup denne sesongen.