24cup/Norgescup Glade RG-dager, Asker

6.-8.mai 2016

 

 

 

Skandinavias største RG-konkurranse

Trøgstad RG har denne helgen deltatt på Glade RG-dager i Asker, som nå er Skandinavias strste RG-konkurranse med over 900 deltakere, og sesongens siste Norgescup. Vi fikk med oss masse flotte resultater, plasseringer og erfaringer.

 

Rekruttene var i ilden lørdag

Anna Felicia Lislerud Lundeby og Cornelia Igletjern Linnerud er Rekrutt Nasjonal 11 år div.A og fikk med seg henholdsvis 10.plass og 17.plass. De kjørte tau, ring og frittstående.

 

I Rekrutt Nasjonal 12 år div.A var det med 32 jenter, og Edith Lovise Lislerud Lundeby kom på en super 5.plass her. Hennes programmer er ring, ball og frittstående, og i ring fikk hun 11,800 i poeng, som hun da vant!

Maren Johanne Michelet endte på 17.plass og hennes beste kjøring også ring. Disse to jentene har også en flott ring-duo, som de kom på en 5.plass med. Veldig moro at Rekruttene er med i flere klasser og gjør det så bra.

 

Maren på pallen

I klassen Junior Nasjonal div.A+ fikk Maren Glende virkelig full uttelling. Hun stod på pallen hele tre ganger! I søndagens konkurranse kom hun på 3.plass. Maren sin styrke har vært ro og sikre kjøringer gjennom hele sesongen som igjen ga henne 3.plassen sammenlagt i Norgescupen, imponerende.

Mia Nyengen og Thea Bakke-Veiby kom på 7.plass og 9.plass, og deres beste redskaper ble ball og ring

Karoline Iren Gangnes og Anniken Naddumsether Isaksen stiller i Junior Nasjonal div.B og i denne klassen er det mange jenter, hele 43 stykker. Køller ble best for Karoline og ring for Anniken. Alle disse jentene utgjorde er Juniorlag der alle karakterene blir lagt sammen til slutt, som resulterte i sølv for Junior Lag, veldig moro!

 

Sterke seniorer

Seniorklassene div.A+ og div.B kjørte samtidig i to haller denne gangen, og resultatene kom fortløpende.

I den sterke og tøffe klassen Senior Nasjonal div.A+ viste Jenny Marlene Hansen Høyer høy kropps- og redskapsteknikk. Hun kjørte med full innlevelse, styrke og tempo og fikk best i ring, 13,765 i karakter. Hun kom til slutt på en flott 5.plass og 6.plass sammenlagt i Norgescupen, noe som er godt i denne klassen.

Vi hadde også med Sara Strangstad, Madelen Aadalen, Maja Østby og Johanne Glende i denne klassen. Når alle karakterene her ble lagt sammen, kunne disse jentene som stilte som Senior Lag stå på pallen med sølvmedaljen rundt halsen.

 

I div.B kjørte Helene Burås sikkert og stabilt. Ringen ga henne 9,425 i poeng som også var hennes beste for dagen. Hun kom på en flott 4.plass både her og sammenlagt i Norgescupen. Helene har ligget i toppen i denne klassen gjennom hele sesongen og viser ro og gode kjøringer.

Marthe Kvakstad Witsø og Stina Lysaker Vikeby var også med her og kjørte begge best i ring. Disse tre jentene stilte også som lag og tok bronse sammenlagt. Supert at alle lagene våre fikk medaljer.

Vi stilte ogå med troppen vår i Nasjonal Klasse Tropp, og den kom på 4.plass og 5.plass sammenlagt.