Stor Trøgstad-suksess

 

Årets vinnere av Skjeberg Cup 2016:

Senior Jenny Marlene Hansen Høyer,

junior div.B Edith Lovise Lislerud Lundeby

og junior div.A Maren Glende

 

 Trøgstad RG hadde med seg en flott bukett jenter til Skjeberg Cup 2016

 

Skjeberg Cup (tidligere Christmas Cup) ble arrangert denne helgen, og Trøgstad RG viste seg frem med store og små. Vi hadde med jenter fra minirekrutt og opp til senior.

Svetoslava Kaloyanova fra Bulgaria var hos oss i hele høstferien og lagde programmer til jentene, så det var ekstra spennende på denne første konkurransen med nye programmer. 

 

Alle resultatene fra Skjeberg Cup 2016 ligger på 

Resultatservice Skjeberg TurnGull til Jenny
Jenny Marlene Hansen Høyer vant i år som i fjor med sterke og sikre kjøringer. Med over 13 poeng i alle programmene sine, vant hun alle redskapene og ballen ble best med 13,475 som også var dagens høyeste karakter. Hun viser meget god flyt og innlevelse og fikk også en ekstra utmerkelse i tillegg for utstråling på teppet.

Maya Østby hadde flotte kjøringer og fikk over 12 i alle programmene, 24,875 sammenlagt. Hennes nye ringprogram ble best med 12,5 i karakter. På tredje plass kom Runa Laudal med 21,7 poeng sammenlagt. Hennes beste program ble køller med 11, 225. Flere seniorer i denne klassen fra Trøgstad var Johanne Glende, Sara Strangstad, Stina Lysaker Vikeby og Marthe Kvakstad Witsø.

 

 Senior Jenny Marlene Hansen Høyer innfridde og vant alle redskapene. Hun fikk også utmerkelse for utstråling på teppet og vakre kjøringer.

 

 

 

Troppen til Trøgstad RG

 

Jentene på troppen vår kjørte sikkert og vant klassen nasjonal tropp med 10,475. Moro at jentene her er så samkjørte og at alle kan alles plasser. Vi gleder oss til å se mer av den sterke troppen når sesongen starter i januar. 

 


Maren og Thea på pallen
Maren Glende tok gullet i junior nasjonal 2-kamp i år også. Det var spennende mellom henne og Elda Maliqi fra Borge, men Maren viste nok en gang ro og kjørte sitt nye kølleprogram suverent. Moro at det var det nyeste programmet som ga mest, med 11,375 og hun endte opp med 21,525.

Thea Bakke-Veiby kjørte seg inn til en sterk 3.plass med 19,35 sammenlagt. Hennes beste redskap ble ring. I denne klassen deltok også Karoline Iren Gangnes, Anniken Naddumsether Isaksen og Martine Mellbye.

 

Premieutdelingen junior.

Gull til Maren Glende og bronse til Thea Bakke-Veiby

 

Rekruttene briljerte
I rekruttklassen nasjonal 2-kamp, fikk de som blir junior fra året av lov til å kjøre med juniorprogram og her stakk Edith Lovise Lislerud Lundeby av med seieren og Maren Johanne Michelet tok bronse. Maren Johanne fikk også en ekstra pris for utstråling på teppet, noe som var fortjent og veldig moro. Flott at begge jentene våre i denne klassen gjør det så bra og særlig nå som det er et annet reglement som gjelder.

I den andre rekrutt klassen 2-kamp hadde vi med Anna Felicia Lislerud Lundeby og Cornelia Igletjern, som tok hhv 2. og 8.plass. Anna kjørte best i ring der hun fikk 11 i karakter. Flotte jenter!

 

Minirekrutt Ronja Engebretsen viste oss sine flotte programmer og det blir moro å følge henne videre. Og vi synes det er bra at hun er med på det meste som er god trening.

 

 

Maren Johanne tok bronseplassen denne gangen, pluss at hun også fikk utmerkelse for utstråling og vakre kjøringer. Gratulerer så masse!

 

 

Strålende rekrutter; Edith Lovise Lislerud Lundeby, Maren Johanne Michelet, Anna Felicia lislerud Lundeby

og Cornelia Igletjern

 

Anna Felicia Lislerud Lundeby vant sølvet

og Cornelia Igletjern kom på 8.plass.

 

19.november arrangerer vi oppvisning for rekrutt og minirekrutt og juleshowet 10.desember. Så nå trener alle jentene i klubben veldig til dette som vi gleder oss til :)