SNØKRYSTALLEN 2017 

 

 Da har Trøgstad RG hatt årets første konkurranse, og det med stor suksess.

 

Vi synes det er veldig moro at så mange vil komme til oss og denne konkurransen. Det er en ypperlig anlednig til å få kommet igang med nye programmer og musikk. Og særlig for dommerene som har fått nytt reglement, er det greit å få prøvd seg for de også.

 

Trøgstadhallen var pyntet og klar til å ta imot gymnaster fra Holmestrand, Skjeberg, Njård og Fredrikshalds. Det ble en flott og lang rg-dag med masse folk, store og små, og alle dro hjem med en premie og fine resultater. Trøgstadjentene gjorde det supert i alle klassene de stilte.

 
Rekruttene våre

Blant rekruttene var alle miniekruttene og microjentene også, og de viste oss sine programmer og showdanser til jubel fra en nærmest fullsatt hall. Her er det mange flinke jenter som vi får se masse mere av utover sesongen. Og det gleder vi oss til.

 

Christiane Strønes stiller i klasen rekrutt 11 år div.B og tok 3.plassen. Dette er veldig bra da hun er 1.års rekrutt og første gang hun blir bedømt. Er jo litt skummelt med alle dommerne som følger nøye med alt de gjør, men Christiane koste seg på teppet og kjørte programmene sine supert.

 

Klassen rekrutt nasjonal div.C hadde vi også med i år, og her ble det ren Trøgstadpall. 1.plassen gikk til Ella Olberg Skaret, 2.plass til Kaja Gystad og 3.plassen til Anna Ragnhild Støyle. Dette er jenter som trener jevnt og trutt, og moro å få bedømminger på programmene sine.

 

Anna Felicia Lislerud Lundeby tok sølv med 20,550 i klassen rekrutt 12 år div.A. Og her kom Cornelia Igletjern Linnerud på 4.plass med 20,075 i karakter. Det er tett i denne klassen, så dette blir en spennende sesong for rekruttene våre.

 

Det ble 1.plass på troppen vår, de kjørte veldig bra og fikk til slutt 20,150. De viser gode samarbeidselementer og virker sikre i kjøringene sine. En flott seniortropp som straks er i gang med sesongen sin.
 

 Gull på Maren og Edith

Juniorklassene var representert i div.A, B og C og Maren Glende vant klart div.A med 21,800. Det kjøres med høy redskapsteknikk, noe Maren viser at hun virkelig mestrer. Veldig flotte programmer som er variable i musikk og tempo. 

Thea Bakke-Veiby kom på en flott 2.plass med 19,950. En meget fornøyd jente som var sikker i programmene sine. På 3.plass kom Mia Magnæs-Nyengen med 19,100. Mia har byttet alle programmene sine denne sesongen, så det er godt å få kommet i gang med konkurranse. Moro med ren Trøgstadpall her også.

 

Gullet i junior div.B gikk til Edith Lovise Lislerud Lundeby, som er 1.års junior. Så dette var meget bra gjort av henne. Hun endte opp med 17,450 i karakter. Litt spennende når man går opp en aldersklasse, men Edith viste ro og kjørte på. Maren Johanne Michelet er også 1.års junior og hun gjorde det også bra i denne divisjonen. Disse jentene skal nå være med på konkurranser rundt i Norge. I div.C hadde vi Anne Kvakstad Witsø som har kommet tilbake på rg-teppet. Hun kom på en super 4.plass.

 

 

Stina og Jenny vant seniorpuljene

De siste klassene som ble kjørt denne kvelden, var senior div.A og B. Og i div.A ble det gull på Jenny Marlene Hansen Høyer med 25,800. Hun kjørte med godt og sikkert, og fikk 13,200 i ring, og sikret dermed 1.plassen. På 2.plass kom Maja Høglander Østby med 25,350 i karakter. Med tre supre programmer som hun kjører elegant blir det tett nå i denne klassen. På 4.plass kom Madelen Aadalen med 22,400, og det var veldig flott jobbet av henne. Hun har slitet med skader en stund, så moro at hun er tilbake. Her kjøres det med innlevelse og artisteri. Vi hadde også med Runa Laudal, Johanne Glende og Sara Strangstad. 

 

I div.B fikk vi nok en ren Trøgstadpall. Og øverst sto Stina Lysaker Vikeby. Hun fikk 16,750 i karakter. Sølvet gikk til Marthe Kvakstad Witsø med 15 blank og rett bak på bronse kom Anniken Naddumsether Isaksen med 14,950. Anniken er 1.års senior nå, og dette var sterkt gjort. Litt spennende i denne klassen også med tette jenter. Vi synes det er stas med så mange seniorer, både i A og B, i klubben vår.

 

 Trøgstad RG er kommet i gang og 5 av jentene våre reiser til Fana til helgen for å delta på den første av fire Norgescuper. Vi går en travel sesong i møte og da var det fint å få trent seg litt på Snøkrystallen.

_____________________________________________
SNØKRYSTALLEN 2017

 

Trøgstad RG ønsker alle velkommen til Snøkrystallen lørdag 14.januar.

Hallen er åpen fra kl.07:30 med konkurransestart kl.09:00.

Dette blir en hyggelig rg-dag i Trøgstadhallen, så ta med venner og familie og kom å se på verdens vakreste idrett!

 

Vi har kiosk med salg av kaffe, kaker, brus, nudler m.m. 

Tone fra FAME kommer. Hun selger det meste av rg-utstyr og har bankterminal.

For de som har brukt utstyr eller drakter for salg, ta med!

 

Husk kontanter da vi ikke har bankterminal, men har vipps:)

 

VELKOMMEN TIL SNØKRYSTALLEN ALLE SAMMEN!

 

 

Oppdaterte lister 13.01.17

 Tidsplan

Startliste

Kjøreplan