DA ER VI I GANG MED SESONGEN!

18.-19.01.2017

 

Alle resultatene ligger på rgresultater.no  og  https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-twentyfour-cup-Fana-2017-2.pdf

 
Fana IL arrangerte Norgescup i helgen og fem av Trøgstad sine gymnaster tok turen over fjellet for å konkurrere der. Det ble en flott tur med gode resultater, tilbakemeldinger og plasseringer.
  

3. PLASS PÅ THEA
Div.A juniorene Thea Bakke-Veiby og Maren Glende var først ute på lørdagen. Og her kjørte Thea sterkt og sikkert, og ga henne en flott 3.plass. Hun hadde virkelig dagen sin og fikk høye karakterer i alle sine programmer, og køllene ga mest denne gangen. Hun fikk 12,125 som også er rekord for Thea i karakter i cupen og sammenlagt fikk hun 23,825.

  

Maren har fått justert to av programmene sine, så det ble dessverre noen klikk her. Køllene ble også hennes beste redskap og ga henne 12,250 i karakter. Her viste Maren full kontroll.
Hun endte på 6.plass sammenlagt med 22,375.

 

Bronse på Jenny
Seniorene Jenny Marlene Hansen Høyer og Madelen Aadalen er begge i div.A og konkurrerte på lørdagen. Best gikk det for Jenny som fikk over 14 i to program, og sammenlagt ble det 28,525. Ringprogrammet ble kjørt sikkert og sterkt. Hun fikk 14,525 i karakter, og dette er rekord i Norgescupen også for Jenny. Hun tok en flott 3.plass.

 
Madelen hadde noen klikk i programmene sine og endte på 5.plass med 23,700 i karakter. Ballen ga mest denne gangen med 11,900. Flotte programmer som det nå skal øves masse på, for hun har også fått justeringer. Men godt å komme i gang med konkurransesesongen for jentene.

 

 NORGESCUP-DEBUT
Edith Lovise Lislerud Lundeby stiller i junior div.B og hun konkurrerte på søndag. Av 30 jenter i denne divisjonen kom hun på 12.plass med 18,225. Veldig bra da dette var Edith sin første Norgescup som junior, og hennes første konkurranse-tur. Det blir moro å følge denne store divisjonen med så mange jenter.


 

En fin gjeng som dro til Fana med treneren sin, Marianne Huth Krohg, og som er meget fornøyd etter helgens konkurranse. 

Alle resultatene ligger på rgresultater.no  og  https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-twentyfour-cup-Fana-2017-2.pdf