Sølv på Jenny og troppen tok bronse

04.-05.02.2017

 

Alle karakterene ligger på:

rgresultater.no  og https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-twentyfour-CUP-Asker-februar-2017.pdf

 

Asker Turnforening arrangerte denne helgen Norgescup nummer to for seniorene pluss Askerrekrutten 2017.

En flott helg med rytmisk gymnastikk og godt arrangert.

 

Sølv til Jenny og bronse til troppen

Trøgstad gjorde det svært godt denne helgen, både i div.A og B. Flere av jentene fikk poeng-rekorder på programmene sine, og aller best gikk det for Jenny Marlene Hansen Høyer i div.A.

Hun klinte til og fikk fortjent sølv. Hennes programmer er sterke og hun fikk sammenlagt 29,575 i karakter, rett bak Asker, så dette var moro.

Ballprogrammet ble kjørt med flott kropps- og redskapsteknikk, og hennes innlevelse og artisteri var helt suveren. Hun ble belønnet med 15,050 i ballkarakter, som er nok en rekord for Jenny i Norgescup.

 

 

Maja Østby kom på 4.plass med 28,650 og det var køllene som ble best denne gangen med 14,675. Hun viser god redskapskontroll og fin flyt i programmet sitt. Vi hadde også med Madelen Aadalen, Sara Strangstad, Johanne Glende og Runa Laudal i div.A.

Disse jentene er også med på tropp som tok en flott bronse. Veldig spennende nå som det er så mange tropper i cupen, men vi har en sterk tropp som er samkjørt og trent. Så dette var en super sesongstart for troppen som fikk 22,300 sammenlagt.

Anniken Naddumsether Isaksen, Stina Lysaker Vikeby og Marthe Kvakstad Witsø stiller i senior div.B og her gikk det best for Marthe som kom på en flott 5.plass med 21,450 sammenlagt, av 19 jenter. Ringprogrammet hennes passer Marthe suverent og hun ble belønnet med 11,300 i karakter, etter en flott kjøring med tempo og fin rytme. Stina og Marthe er også med på troppen, pluss Helene Burås.

 

Askerrekrutten

Anna Felicia Lislerud Lundeby, Cornelia Igletjern, Kaja Gystad og Ella Olberg Skaret var på teppet denne helgen også, da de deltok på Askerrekrutten. Her kom Anna på en flott 5.plass. Hun hadde en super kjøring i ring, som også ble best mens Cornelia gjorde det best i frittstående. Disse to stiller i rekrutt nasjonal 12 år div.A mens Kaja og Ella stiller i rekrutt nasjonal div.C. Og dette var første gang for Kaja og Ella utenfor kretsen, så her var det god erfaring å ta med seg til neste konkurranse. Nå er det trening frem mot Vårspretten for jentene, så dette blir moro.

 

 

 Ella, Kaja, Cornelia, Anna og trener Madelen på Askerrekrutten 2017

 

Alle resultatene ligger på:

rgresultater.no  og  https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-twentyfour-CUP-Asker-februar-2017.pdf