24cup Straen, Stavanger

 01.-02.04 2017

 

Alle resultatene fra 24cup Straen ligger på:

http://rgresultater.no/ og  https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-Twentyfour-cup-Straen-April-2017.pdf

 

Straen Turnforening i Stavanger arrangerte denne helgen norgescup for første gang, og Trøgstad RG dro av gårde med en stor delegasjon, hele 14 jenter og mange foreldre.

Dette var vår andre langtur denne sesongen, og det ble en flott rg-helg for klubben med både pall, personlige rekorder og gode plasseringer. Vi har jenter i klasser og divisjoner der det er tett om kampen med nesten bare sterke jenter, så dette er spennende!

Konkurransen varte hele helgen og vi stilte både lørdag og søndag. Og dette var så bra arrangert synes vi, og håper Straen tar flere norgescuper ;)

 

Rekruttene våre

Rekruttene Anna Felicia Lislerud Lundeby og Kaja Gystad var først ute på lørdag. Anna stiller i klassen rekrutt nasjonal 12 år – div.A. Kaja er året yngre og stiller i klassen rekrutt nasjonal 11 år – div.B. Hennes beste kjøring ble også frittstående og hun endte på 8.plass. Flott at rekruttene kjører konkurranser sammen med junior og senior, det blir veldig sosialt og moro.

 

Sterkt av Jenny og Maren

Det er tøffe divisjoner i både senior og junior med bare sterke gymnaster, så at vi har jenter i toppen er ekstra moro. Senior Jenny Marlene Hansen Høyer viste nok en gang styrke og sterke kjøringer, og kjørte inn til bronse. Hennes kølleprogram ga 14,150 i karakter, og ble best av tre programmer. Sammenlagt ble det 27,700 i karakter. Nå har hun tre pallplasser av tre mulige, så dette blir spennende sammenlagt i Norge.

Gode kjøringer hadde også Sara Strangstad som tok en flott 5.plass. Hun kjørte rent og uten klikk og særlig ballen ble bra med 13,300 i karakter. Sammenlagt ble det 26,100 og så fortjent. Dette var Sara sin beste plassering i norgescup så langt denne sesongen.

Vi hadde også med seniorene Maja Østby, Madelen Aadalen, Runa Laudal og Johanne Glende i denne divisjonen. Da Runa slutter som gymnast, var dette hennes siste konkurranse, og ble en fin avslutning etter mange år i klubben. I div.B hadde vi med Stina Lysaker Vikeby og Anniken Naddumsether Isaksen og her ble ballen best for begge to. Her er det også de to beste programmene som teller.

Maren Glende var ikke noe dårlige i junior div.A. Hun fikk også bronse med 27,000 sammenlagt. Her var det også køllene som ble best av tre programmer. Hun viste her høy redskapsteknikk og rytmer, og fikk 13,650 i karakter. Og dette var Maren sin andre pallplass i cupen. På 6.plass med 25,400 stod Thea Bakke-Veiby. Hun viste stor innlevelse under ballprogrammet sitt, og det ble best denne gangen med 13,100 i karakter.

 

 

Junior div.B

Søndag var det junior div.B sin tur, og her kom Karoline Iren Gangnes på en flott 5.plass. Ringprogrammet ble best og med god innlevelse og tempo, fikk hun 11,750 i karakter og sammenlagt ble det 22,700.  Kølleprogrammet til Edith Lovise Lislerud Lundeby ble best denne gangen. Hun fikk 11,500 i karakter og hun endte på 12.plass.

Denne divisjonen hadde med hele 30 jenter, så her også gjorde vi det bra.

 

 

Nå er det fokus frem mot Glade RG-dager i Asker siste helgen i april for alle jentene våre, som også er avslutning for norgescupen.

 

Alle resultatene fra 24cup Straen ligger på:

rgresultater.no og https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2016/03/Resultater-Twentyfour-cup-Straen-April-2017.pdf