Kretsmesterskapet junior og senior 2017

06.mai 2017  Remmenhallen

 

 KM Rytmisk Gymnastikk 2017, Østfold - Gym og turn

 

 

                                                             Trøgstad RG sine flotte juniorer og seniorer

 

Det var Fredrikshalds Turnforening i Halden som arrangerte kretsmesterskap for junior og senior dette året, og vi deltok i flere klasser. Vi synes det er flott at jentene er i klasser der hvor det er flere deltagere, for da holder vi spenningen oppe og ingenting er avgjort på forhånd, pluss at jentene får konkurranse.

Det ble en flott dag i Remmenhallen i Halden, og vi takker Fredrikshalds for et supert KM!

 

 

Seniorene Jenny og Stina ble kretsmestere

I senior div.A forsvarte Jenny Marlene Hansen Høyer tittelen sin og ble kretsmester i år også. Hun fikk også kretsmesterskapets desidert høyeste karakter. Den kom i ring og var på 15,125, og ringprogrammet ble kjørt med fantastisk flyt og uten klikk.

Maja Østby tok sølvet og hennes programmer er sikre. Johanne Glende kom på 4.plass og Sara Strangstad 5.plass. Madelen Aadalen skadet seg og kunne ikke kjøre sitt siste program.

Stina Lysaker Vikeby ble kretsmester i senior div.B foran Anniken Naddumsether som tok sølvet. Begge jentene kjørte bra og moro at begge sto på pallen. Stina hadde ball som sitt beste redskap med 9,875 og Anniken hadde ring med 9,925 i karakter.

 

Juniorene leverte

Edith Lovise Lislerud Lundeby ble kretsmester i junior div.B foran Karoline Iren Gangnes. Begge jentene hadde ball som sitt beste redskap denne gangen, med henholdsvis 11,225 og 10,850 i karakter. Maren Johanne Michelet kjørte også bra og her også var det ballen som ble best med 9,100.

Maren Glende kom på 2.plass i junior div.A, og hun steppet også inn på troppen siden Madelen ikke kunne delta mer. Og det fikset hun veldig bra. Anne Kvakstad Witsø stiller i div.C og hun har ring som sitt redskap. Et program som er fartsfylt og med fine rytmer, og hun fikk bronse.

 

Troppen vant

I år hadde troppen konkurranse fra Borge, men jentene kjørte bra og ble kretsmestere. Var litt spenning med både Madelen og Marthe Kvakstad Witsø ute, men Maren, Sara, Maja, Johanne, Stina og Helene Burås gjorde jobben sin bra. En flott oppkjøring til Norgesfinalen som nærmer seg.

 

Rekruttene våre skal til Borge 10.juni på kretsmesterskapet der, og det gleder vi oss til. Kretsmesterskapet er jo en spennende konkurranse for alle sammen.