Kretsmesterskapet Junior og Senior 2017

06.mai 2017 Remmenhallen

 

https://www.gymogturn.no/KM_RG2017_0130

 

 

                                                        Trøgstad RG sine flotte juniorer og seniorer

 

Det var Fredrikshalds Turnforening i Halden som arrangerte kretsmesterskap for junior og senior dette året, og vi deltok i flere klasser. Vi synes det er flott at jentene er i klasser der hvor det er flere deltagere, for da holder vi spenningen oppe og ingenting er avgjort på forhånd, pluss at jentene får konkurranse.

Det ble en flott dag i Remmenhallen i Halden, og vi takker Fredrikshalds for et supert KM!

 

Jenny og Stina ble kretsmestere

I senior div.A forsvarte Jenny Marlene Hansen Høyer tittelen sin og ble kretsmester i år også, med over ett poeng ned til andre plassen.

Hun fikk også mesterskapets desidert høyeste karakter. Den kom i ring og var på 15,125, og ringprogrammet ble kjørt med fantastisk flyt og uten klikk. Med seier i alle redskapene ble det 29,525 sammenlagt på Jenny.

Maja Østby tok sølvet og hennes programmer var sikre. Hun kom på 2.plass i redskapene og endte opp med 28,250 i karakter. Johanne Glende kom på 4.plass med 25,750 i karakter og Sara Strangstad 5.plass med 25,575.

Madelen Aadalen skadet seg og kunne ikke kjøre sitt siste program, men hennes ballprogram ble best for henne med karakter 11,675.

Stina Lysaker Vikeby ble kretsmester i senior div.B foran Anniken Naddumsether som tok sølvet. Begge jentene kjørte bra og moro at begge sto på pallen. Stina hadde ball som sitt beste redskap med 9,875 og Anniken hadde ring med 9,925 i karakter.

                Kretsmesterne 2017.

Senior div.A Jenny, junior div.B Edith og senior div.B Stina

 

Juniorene leverte

Edith Lovise Lislerud Lundeby ble kretsmester i junior div.B foran Karoline Iren Gangnes. Begge jentene hadde ball som sitt beste redskap denne gangen, med henholdsvis 11,225 og 10,850 i karakter. Maren Johanne Michelet kjørte også bra og her også var det ballen som ble best med 9,100.

Maren Glende kom på 2.plass i junior div.A, og hun steppet også inn på troppen siden Madelen ikke kunne delta mer. Og det fikset hun veldig bra. Anne Kvakstad Witsø stiller i div.C og hun har ring som sitt redskap. Et program som er fartsfylt og med fine rytmer, og hun fikk bronse.

 

Troppen vant

I år hadde troppen konkurranse fra Borge, men jentene kjørte bra og ble kretsmestere. Var litt spenning med både Madelen og Marthe Kvakstad Witsø ute, men Maren, Sara, Maja, Johanne, Stina og Helene Burås gjorde jobben sin bra. En flott oppkjøring til Norgesfinalen som nærmer seg.

 Troppen ble Kretsmester 2017

 

Rekruttene våre skal til Borge 10.juni på kretsmesterskapet der, og det gleder vi oss til. Kretsmesterskapet er jo en spennende konkurranse for alle sammen.

 

 

https://www.gymogturn.no/KM_RG2017_0130

_________________________________________________________________________________________